Sportingbet sportfogadás bónusz

sportingbet sportfogadás bónuszA Sportingbet 1999-ben alapították, és a sportfogadások legnagyobb és legfontosabb fogadási cserejévé vált. A Sportingbet egy olyan ház, amely nem határoz meg kvótákat, ha a felhasználók nem teszik meg, és biztosítja, hogy a műveleteket a játékos nyereségének 5% -án keresztül közvetítik.

Sportingbet a legjobb spanyol fogadó ház, 100 eurós bónusz formájában ingyenes fogadásokban

A Sportingbet bónusz akár 100 euró ingyenes fogadásokat kínál. Ahhoz, hogy ezt az összeget megkapja, legalább 10 euro-ról 1,5-re vagy annál magasabbra kell tennie, és minden 4 fogadásnál további 20 eurót kap. Ha 5 alkalommal ismételje meg a tranzakciót, legfeljebb 100 euró összeget lehet felhalmozni. További érdekes promóciók az új ügyfelek számára a labdarúgó-mérkőzések vagy egyéb rendezvények jobb esélye.

20 € Bónusz – Sportingbet Bet Now!
Javasoljuk, hogy ezt az opciót választja, mert a nyereményszorzók nagyon magas esélyekkel rendelkeznek a kiszámítható eredményekkel. Általában a Real Madridban, Barcelonában, az Atlético de Madridban, a Valencia-ban vagy a Sevilla mérkőzéseken promóciókkal rendelkeznek, a szokásosnál sokkal jobb esélyekkel. Ezek a Sportingbet fogadások csak 10 euróig lehetnek, de 5 vagy annál magasabb szinten nem ritka, hogy 10 eurót fogadunk, és 50 vagy többet nyerünk szabad fogadásokban.
Ezenkívül minden olyan ajánlat, amelyhez jobb kvóta tartozik, teljes mértékben összeegyeztethető a 100 eurós ingyenes fogadásokkal.

Sportingbet promóciók

Lóversenyek: Fogadjon olyan fogadási tétet, amelynek értéke ugyanaz, mint a tétje, ha a ló nyer. (25 euróig).

Kosárlabda kombináció: 10 euro összértékű kombinált fogadást kapsz, ha 3 kombinált 10 eurót és 3 válogatást kapsz, mindegyiknek 1,5-nél nagyobb kvóta van.

Kombinált biztosítás 1: Ha nem sikerül öt kombináció kombinációját, minimális kvóta 1,2, akkor akár 25 eurót is kapunk egy ingyenes tétben.

Kombinált biztosítás 2: Ha a 4. választás a piacon, „Mindkét csapat szerez?” A minimális kvótát 1.2 és kudarcok egyik lesz jogosult a visszatérítésre legfeljebb 25 euró, mint egy ingyenes fogadást.

Önnek van Cash Out promóciója a kijelölt eseményeken és a fent említett javított díjakon.

Fizetési módok

A Sportingbet nincs annyi módja a betétek betöltésére, mint a versenytársai, bár a leggyakoribbak. Befizetést terhelés vagy hitelkártya, Paypal, Skrill, UKash vagy banki átutalással tudunk letétbe helyezni. A visszavonásokat általában ugyanolyan módszerrel kell végrehajtani, amellyel letétet tettünk, bár más lehetőségek is rendelkezésre állnak, például a kártya vagy a Paypal.

következtetés

A Sportingbet az egyik legjobb fogadási ház. Nemcsak vonzó, könnyen használható weboldaluk van, jó esélyük is van, tisztességes élő, a televíziós események lehetőségével, és most is tehet keresztbe fogadást.

Ezenfelül nagyon érdekes promóciós politikát kínálnak az új ügyfelek számára, különösen a labdarúgás tekintetében. Ez lehetővé teszi a regisztrációt, és közvetlenül 40 vagy 50 eurót nyerhet szabad fogadások formájában. Minden héten vannak új fejlemények labdarúgó-mérkőzések nagy érdeklődés, így csak ki kell várni a fél egyik legnagyobb szemben gyengébb ellenfél, és élvezheti díja 4 vagy magasabb, és gyakorlatilag biztosítsa a nyereség 40, illetve 50 euró ingyen fogadások esetén csak 10, ami az adott promócióban megengedett. Erre és az állandó ajánlatokra, úgy tűnik, hogy a Sportingbet egy könyvesbolt erősen ajánlott.

Rate this post