A Lachie Neale pecsétjei az AFL kereskedelmi időszak utolsó napján mozognak

Fremantle uralkodó legjobb és legmegbízhatóbb Lachie Neale, Melbourne kulcsfontosságú előremutató Jesse Hogan, GWS Ruckman Rory Lobb és Port Adelaide csillag Csád Wingard mind megtalálta az új AFL otthonokat. Brisbane a 6., 19. és 55. számú válogatásért cserébe. A Dockers ekkor a frissen megszerzett válogatásaikat forgalmazta Hogan és Lobb felvételére, míg a Demons 6-at Gold Coastra cserélt Steven May és Kade ellen. Kolodjashnij.Dan Hannebery csere Sydney St Kilda-nak az AFL-kereskedelemben További részletek

A négy szakmák mindegyike gumibélyegző volt hektikus fellépésben szerdán délután.A GWS fegyveres középpályás Dylan Shiel, a korábbi Brisbane kapitány Dayne Beams és Geelong fiatal fegyvert Tim Kelly hagyja el, mivel a legnagyobb nevük még a Unibet fogadási bónuszok saját klubjaikban leszáll. Collingwood és a West Coast.

„Ez a Collingwood feladata, hogy visszatérjen hozzánk” – mondta David Noble, a lions labdarúgó-menedzser, amikor megkérdezte a gerendák kilátásait. – Örülnénk, ha megtartjuk. Szereti a klubot, szereti a srácokat és az edzőt.

„Tehát, ha van egy üzlet, amit meg kell csinálni, akkor Collingwoodig tart. Dayne és családja sok traumán ment keresztül idén. Néha kicsit küzdöttek, és igazán támogatóak vagyunk.

Wingard Hawthorn-hoz való költözése volt az első dominó, amely a kereskedési időszak utolsó napjára esett.A Hawks kereskedője Ryan Burton fiatal védő, a 15-ös és a 35-ös számú válogatás, valamint a jövő negyedik válogatása, hogy megvásárolja a Wingard és a Port jövőbeli harmadik körének választékát.

A Queensland klubjainak válogatásai cserélte a jövő első fordulóját a „Suns” jövőbeli második és harmadik fordulójának Unibet fogadási bónuszt kiválasztásán, valamint a 19-es választáson, megadta Brisbane a Neale aláírásához szükséges összes zsetont.

Fremantle 6-as és No 23 a Hoganért cserébe és a 65-es számú válogatásban, míg a 11-es és a 19-es csákányokkal Lobbért cserébe, a 14-es, a 43-as és a 47-es számú válogatásban.

A port továbbra is a legaktívabbak közé tartozik a kereskedelmi periódusban résztvevő játékosok, akik biztosították a Brisbane segédprogramot Sam Mayes és reggel 5-t választották, mielőtt később kiszabadították volna Jack Hombschot a Gold Coast-ba.

Rate this post