Aitor Karanka felszólítja Middlesbrough Ramírez és Negredo válaszait

Ugyanez mondható el Álvaro Negredo és Gastón Ramírez formájáról. A magányos csatár és a támadó játékvezető augusztus óta annyira elvesztette a szélét, hogy a Boro vezetője elhagyta a párot a csapat utolsó játékára, a West Ham-nál, bár mindketten a második felében léptek le a padról. Figyelembe véve, hogy a Negredo – Valenciából kölcsönözve – hetente meghaladja a 100 000 fontot, és hogy a csapat nagyrészt Ramírez környékén épült az Uruguayi tavaly januárban történt megérkezése óta, ez a közös mulasztás meglehetősen kettős állítást jelentett. Bővebben

Karanka azt mondja: „Elkezdték a szezont, aki mindenkit szeretne megmutatni, megmutatni a világnak, milyen nagyon jó játékosok vannak, és megmutatták a minőségüket.De elbuktam őket a West Ham-ban, mert tisztességesnek kellett lennem azoknak a játékosoknak, akik keményen dolgoznak a csapattársaikért. Most nézzük meg a reakciójukat. ”

Most szembesül azzal, amit mond, nehéz döntést hozni arról, hogy elkezd-e elindítani Negredót Watford vagy Jordan Rhodes ellen – aki azt mondja:„ nagyon jól tette a West Ham-ban ” egy magányos csatár – a kedvelt 4-2-3-1-es alakulásában.

A spanyol csak egyszer szerezte ezt a szezont, de – ahogy bizonyította, bár röviden, a Manchester City-nél – sokkal többet képes . „Legjobbra összehasonlíthatom Álvarót Benteke-lel vagy Lukakuval” – mondja Karanka, aki ésszerűen magabiztosnak találja Steve Bruce kísérleteit, hogy fogadási bónuszok befolyásos asszisztensét, Steve Agnewot vigye el Aston Villa-ba. – De Álvaro-nak a legjobbnak kell lennie.

„Mindig tudtam, hogy nehéz lesz neki.Nagyon jól kezdett, de nyugodt lett és elvesztette pozícióját. Megtanulja, hogy mindenki számára a legfontosabb dolog a csapata. győzelemmel. „Ki kezdje meg a Watford elleni küzdelmet egy kemény döntés és egy fontos döntés,” mondta Karanka. „Álvaro nagyon jól képzett, Jordánia szokás szerint nagyon jól képzett, és jól játszott az utolsó játékban. Ha megnézed a múltat, az Álvaro a legmagasabb minőséget és élményt nyújtó játékos.Értéke 30 millió font volt, amikor elhagyta a Manchester City-t, de igazán elégedett vagyok Jordániával. ”

A Ramírez közelmúltbeli küzdelmei még nagyobb megrázkódtatásúak voltak, mint tavaly tavasszal, hogy következetesen„ tökéletes 10-nek ”tűnt. – még akkor is, ha a 21. oldalon viseli a hátát, miközben kulcsszerepet játszik a promóció biztosításában, mielőtt ezt a kampányt hasonló módon kezdi meg. „Számomra ez a No10 álláspont nagyon-nagyon fontos” – mondja Karanka. „Van egy csomó alternatíva, akik ott játszhatnak, mint Viktor Fischer, Cristhian Stuani és Stewart Downing, de Gastón a legjobbja számunkra fontos szereplő. A legjobbat hozhatja ki Álvaro-ból. ”Dimitri Payet varázslat West Ham-t szerzi a Middlesbrough ellen. Tovább

De ki az igazi Ramírez?Ő az a játékos, aki annyira csalódott Steve Bruce-nak, mint a Premier League-flopnak bizonyult a Hull-ban a 2014-15-es szezonban, és azt később Ronald Koeman elmondta, hogy nincs jövője Southamptonban? Vagy megismételheti azt az űrlapot, amellyel Európa vezető fényei figyelték a korai, varázslatos, déli parti fogadási bónuszok az interneten napjaiban? Talán kedvezőtlen hatással lett volna arra, hogy Uruguayot a nyár Copa Américájában képviseljék – vagy a bajnokság természetesebb?

Csak az idő fogja megmondani, de Fischer szeretné megmutatni, hogy messze van egy kopott No10.A dán nemzetközi válság lassú égést kezdett el a Teesside-i életre, miután nyáron átment az Ajax-ból, de jelei vannak a kezdeti kulturális sokk eldobásának.

„Viktor erősebbé válik” – mondja Karanka. – Nehéz volt neki. A játék tempója, a képzések, az ország – mind teljesen más. De javul. És Viktor erős karaktere, ez egy másik ok, amiért idehoztuk. Ahhoz, hogy a Premier League-ben maradjunk, szükségünk van ezekre a karakterekre. A pályán szükségünk van arra, hogy a játékosok készen álljanak arra, hogy megmutassák ezt a karaktert. ”Önnek, Señors Negredo és Ramírez.

Rate this post