Dánia Világbajnokság 2018 csapat útmutatója: taktika, kulcsszereplők és szakértői előrejelzések

A dánok számára egy kicsit furcsa érzés, hogy egy nagyobb versenyre kerülne, Morten Olsen nélkül. Az egykori játékosnak és a nemzeti edzőnek az elmúlt öt évtizedben bizonyos távolságra volt a legnagyobb hatása a dán futballnak. Az 1970-es és 1980-as években nagyszerű vezetője és kapitánya volt a nemzeti csapatnak, amely a világot támadó gondolkodású labdarúgással elbűvölte, különösen az 1986-os világbajnokságon Mexikóban. És akkor, 2000-től 2015-ig, ő volt a nemzeti edző. Pione Sisto: Uganda született Dane, aki keményebben unibet online fogadóirodák dolgozott, mint csapattársai További információ

De mindent meg kell szüntetni, és nem érhető el az egymást követő versenyekre az Olsen quit és a dán Labdarúgó Szövetség kijelölte a norvég Åge Hareide-t, az egyetlen edző, aki megnyerte a dán, svéd és norvég bajnokságot.Hareide, egy korábbi Manchester City játékos, megtartotta a dán hagyományt, hogy támadja a támadó labdarúgást, de drasztikusan megváltoztatta a taktikát és a filozófiát. Véleménye szerint egy munkája volt: a legjobbak elérése Christian Eriksen-től.

„Amikor látok egy nagyszerű játékost, megadom a játékosnak a szabadságot a világban, hogy használhassa képességeit” – mondta Hareide. Jyllands-Posten néhány hónappal a világbajnokság előtt.

Dánia már nem játszik holland és spanyol ihletésű labdarúgást a végtelen – és néha értelmetlen – haladás mellett. A stílus közvetlen, agresszív és gyors. Ez teret teremtett Eriksennek, a Tottenham középpályás pedig rendkívül fontos volt Dánia számára a selejtezők alatt. 21 játékban Hareide Eriksen 16 gólt szerzett.57 mérkőzésen Olsen menedzsmentjével hat háborút játszott. Dánia is használta játékosai fizikai előnyeit. Olyan játékosok, mint Simon Kjaer, Andreas Bjelland, Thomas Delaney, Yussuf Yurary Poulsen és Mathias „Zanka” Jørgensen nagyok és unibet sportfogadás online erősek, különösen a Werder Bremen középpályás Delaney fenyegetése a daraboktól (az ellenkező védők úgy tűnik, elfelejtik őt, mivel Dánia központi védelmezőire összpontosíthat).

Dánia agresszívan és nyomósan tud nyomni az ellenfelek felében, de a labdarúgó örökségünket nem felejtették el. Ezért Dánia gyakran véget ér a birtokában lévő játékoknak. A különbség most az, hogy minden járatnak számítania kell. Egy célnak kell lennie.

A Bejlland késői sérülése azt jelenti, hogy a Chelsea Andreas Christensen valószínűleg a Sevilla Kjaerjével kezdődik.A középpályán a William Kvist-et súlyosan bírálták, hogy túl öreg és túl lassú. A holding középpályás elvesztette pozícióját az FC Copenhagen kezdeti felállásában, ami veszélyezteti a helyét a dán XI. benne volt a világbajnokság előtti barátnők egyik aggasztó aspektusa, hogy Pione Sisto gyenge volt. Valószínűleg ő fogja megtartani a helyét a kezdeti XI-ben, de valószínűleg nem engedheti meg magának több, mint a teljesítményt. A plusz oldalon Dánia nem engedte el sem Svédországot (0-0), sem Mexikót (2-0).

Nicolai Jørgensennek két jó szezonja volt Feyenoordban, rendszeresen pontozva, és készen áll a szint növelésére.Jó szolgálatot kap a világbajnokságon, és ha a legmagasabb formában van, egy nagyobb bajnokságra való áttérés is felhívhatja. A világbajnokságban nyolc célt értek el 31 nemzetközi játékban.

Talán Christian Eriksen lesz. Hogyan lehet a dán elvárások súlya a vállán, miután majdnem egyetlenszemélyesen biztosította a World Cup minősítést? Az Eriksen barátnője, Sabrina, várhatóan a pár első gyermekét szülte Dánia első szanszkai játékát megelőzően, Peru ellen, és ez is az elméjében játszhat.

A húzás Dániára kedves volt, Peruból pedig a potból kettő és Ausztrália a pot négyből. Úgy tűnik, hogy Dániában az általános érzés az, hogy Peru kis világbajnokságot szerzett, és a kisebb klubokban a játékosok csapata, és Ausztráliának új vezetőedzője van egy gyenge kvalifikációs verseny után.Tehát, a dánok tekintetében a Hareide csapata a kedvencek, akik átmennek a csoport mögött Franciaország mögött. A 16-os forduló Horvátországgal vagy Argentínával szemben egy játék.

Rate this post