Hat jön elő Andy Woodwardnak a Crewe-nél történt visszaélés története után

Andy Woodward zaklató beszámolója a Barry Bennell labdarúgó-edzője által elszenvedett szexuális bántalmazásról az 1980-as években hat ember jött el a rendőrséghez és a Labdarúgó Szövetséghez, amely segélyvonalat hozott létre a potenciális áldozatok számára.

A rendőrség most már a korai szakaszában összegyűjti az új információkat, és számos korábbi játékoshoz beszél, akik kapcsolatba léptek velük, mivel Woodward lemondott Betclic online fogadási anonimitásáról, hogy elmondja a Guardiannak, hogy már több éve a Crewe Alexandra-ban célzott, 11, amikor Bennell egyike volt az ifjúsági csapat edzőinek.

„Hétfőtől kezdve hat másik embert értesítettünk, akik előrevetítették, hogy beszéljenek a rendőrséggel” – nyilatkozta Ben Hilton. A Cheshire rendőrség őrmesterének nyilvános védelmi egységében nyilatkozott. „Jelenleg folyamatban van a kapcsolat a hat emberrel, és ebben a szakaszban senki más nem vizsgál.”

Woodward, most 43 éves, azt mondta, hogy többször megerőszakolták és az a meggyőződése, hogy sok más játékos csendben szenvedett, mert egy férfi, aki „szörny” -ként nevezte magát a bírósági eljárásban, de egyszer már jó hírnévnek örvend, hogy az egyik Betclic fogadási útmutatók kiemelkedő edzője és tehetség-spottere a sportban. A lágyabb, gyengébb fiúk voltak, akiket célzott „Tovább”

Két játékos önállóan elmondta ezt a lapot egy másik személynek a labdarúgó világon belül, akik azt mondják, hogy visszaélnek velük, míg Crewe megszakította a csendet az utat egyre növekvő kritikában ők kezelik a Woodward interjújának leesését.

John Bowler, a klub elnöke 1987 óta, és 1980-tól egy igazgató, azt mondta, hogy igazságtalan volt azt gondolni, hogy nem vonták eléggé komolyan a kérdést, és hogy a kilencember igazgatótanácsa külön-külön tartaná összehívta a tárgyalásokat Woodward zaklató történetének fényében és a növekvő felismerésről, ahogyan az ügy fokozódik.

Dario Gradi, a klub labdarúgó igazgatója, és a régóta fennmaradó vezető, korábban azt mondta, hogy az igazgatók és a személyzet utasításait a „tartsa ki”, de öt nappal a Woodward interjújának közzétételét követően Bowler ragaszkodott hozzá, hogy Crewe nem indokolta kritikáját a válasz hiánya miatt.

„Mindez a kék – mondta Bowler. „Amikor a dolgok kijönnek a kékből, belülről érdeklődni szeretnénk.Kétségtelen, hogy egyetértünk azzal, amit az FA mondott, és most belenézünk, és megvizsgáljuk, mit kell tennünk a Betclic ingyen fogadások cselekedeteinknek.

„Büszke klub vagyunk, és amikor állítunk, hogy nem vontuk komolyan, hogy tükrözzük. Találkozom az igazgatókkal, hogy vizsgálják felül a helyzetet. Én vagyok az elnök, de van egy nagyon elkötelezett emberek testülete, akik a Crewe Alexandra lényege. Nem veszünk könnyedén – és nem azt jelenti, hogy agresszíven – ezek a megjegyzések. Nem bántunk semmit.

„Nem kérek téged, hogy kedves legyen, de ne légy túlságosan bizonytalan, mert tényleg komolyan veszünk, és az egész kérdést nézzük.30 évvel ezelőtt valamiről beszélünk, és azóta sokat változott, de meg kell vizsgálnunk a jelenlegi éghajlatot és, ha változtatni akarunk, nem csak a Crewe-nál, hanem a labdarúgásban is. ”

Bennell-t 1998-ban kilenc évig börtönbe vonták be, miután 23, a kilenc-15 éves korú fiú ellen 23 példányt vádolt be, és további 22 bűncselekményt engedtek meg az ügyben. A Chester-korona bírósági meghallgatásról azt mondták, hogy a Crewe egyik képzési helyén egy bűncselekmény történt.Egy másik kijelentésre került, hogy Gradi házában történt, bár a bíróságnak azt mondták, hogy az akkori vezető nem tud róla. Andy Woodward nagy bátorságot mutatott – de a története csak a jéghegy csúcsa? | Daniel Taylor További információ

Bennell 2015 májusában két évig börtönbe került egy másik történelmi bűncselekményért, amely egy 12 éves fiút vesz fel Macclesfield-i futballpályán, és négyéves büntetést is teljesített Floridában egy 13 éves brit fiú futball és türelmetlen támadása után.

Bowler azt mondta, hogy egyetért a Labdarúgó Szövetség, a Premier League közös nyilatkozatával és a Labdarúgó Liga, amely Woodward próbáját úgy írta le, mint „szívmegszakító”, és dicsérte őt „óriási bátorságáról”.

A nap elején azonban Gradi azt mondta, hogy a Crewe-ben megértették, hogy senki sincs a klubnak beszélnie kell a médiával. – Nem tudok segíteni, attól tartok – mondta Gradi, akinek 1983-ban kezdődött a klub.

„Az elnök azt mondta, hogy nyilatkozatot tesz, ha szükségesnek tartja, és máskülönben meg kell tartanunk.Nem értem semmit. Régen volt régen, és minden szándékkal és céllal akkoriban foglalkoztak. ”

Rate this post