Raheem Sterling: az anya fiúja Jamaicaból, aki férfi lett

Ezen a héten volt a jobb lába. Az M16 támadás puskájának tetoválásával szembeni kitörés arra késztetett, hogy felfedező választ kapjon a 23 éves, az Instagram-on. „Amikor 2 éves voltam, az apám meghalt, hogy meghaljon a halálig, ígéretet tettem magamnak, hogy soha nem érek egy fegyvert az életemben” – írta. – Jobb lábammal lövök, hogy mélyebb értelemben legyen. .Az ő anyja, Nadine, aki a legnagyobb befolyást idézi, valamint a legsúlyosabb kritikusa. Daniel Taylor Bővebben

Négy évvel azután, hogy Sterling távoli apja meggyilkolták, Kingstonból Angliába emigráltak, és Neasdenben, London északnyugati részén telepedett le, ahol a tehetséges fiatal játszott a Wembley-stadion árnyékában, és vonzott cserkészek a Queens Park Rangers-től. Sterling alkarjára öntve egy fiatal fiú, aki egy labdarúgót tart, és felnézett a Wembley ívre.Ez a nemzeti vita nélkül folytatódott.

Sterlinget a viselkedési problémák miatt eltávolították a mainstream oktatásból, és három évet töltött a Vernon House speciális iskolájában, ahol tanára, Chris Beschi elmondta: „Ha folytatja a ahogy megyel, mire 17 évesen játszol Angliában, vagy börtönben leszel. ”Beschi mondta,„ az iskolában lévő gyerek, akinek kedves és ártatlan szenvedélye volt róla

A WPR-t 10 éves korában vették fel, de az anyja aggódott a banda kultúrájának hatása miatt, és úgy döntött, hogy el kell hagynia Londonot, Bet365 sportfogadás online amikor a vezető Premier League klubok felderítői kezdtek hívás. Arsenal, Chelsea és Fulham mindannyian szívesen írták Sterlinget, de a helyüket számolták el. Ez lehetővé tette a Liverpool számára, hogy biztosítsa a szolgáltatásait, és verte City-t.A klubnak a QPR-nek kínált, 450.000 £ értékű ajánlatát, amely 2 millió fontra emelkedett, az előrehaladástól függően északra mozdult.

Frank McParland, a Liverpool korábbi akadémiai igazgatója meggyőzte az Anfield klubot, majd Rafael Benítez-t szankciókat jelentenek a nem tesztelt 15 évesek számára. A Merseyside-be való megérkezését követő napokban Sterling debütált Liverpoolban egy 18 év alatti játékban az Everton helyi versenyzőivel szemben. Néhány perc múlva az Everton balról hátrafelé vetett nehéz kihívásai voltak. McParland és Kenny Dalglish az oldalról nézve félt a legrosszabbtól az enyhe tinédzserért. Sterling felállt a lábára, elmosolyodott a nagyobb ellenfelére, és visszafogta az első alkalomra.Facebook Twitter Pinterest A 2011-es FA Ifjúsági Kupában a Raheem Sterling, aki a Liverpoolra jutott, Anglia egyik legtehetségesebb szereplője. Fénykép: Clive Brunskill / Getty Images

McParland azt mondja: „Raheem könyörtelen. Szereti a labdarúgást, és mindig ilyen volt. Amikor a fitnesz teszteket használtuk, a leggyorsabb és a legjobban teljesítő volt. Így a leghosszabb lesz a vérzési tesztben, és a leggyorsabb is. Ő a legjobb gyerek, akivel valaha volt. Mindent megtesz, hogy összpontosítson a játékra, és ha valami nem működik neki, újra elindul. Soha nem látod elrejteni. ”

Sterling virágzott a Liverpoolban. 15-kor helyettesítője volt a szezon előtti barátságosnak Roy Hodgson csapata ellen, Borussia Mönchengladbach ellen.Dalglish, a Hodgson vezetője helyettesítője három helyettesítő előadást adott neki a Premier League-ben. 17-kor, és egy másik új menedzser, Brendan Rodgers alatt, teljes körű debütált az Anfieldben a Manchester City ellen. Egy teljes Anglia-debütálás Svédország ellen három hónappal később következett be. A Fiver: jelentkezzen be és kapjon napi futball-e-mailt. fejlesztés, be- és kikapcsolás.Luis Suárez és Daniel Sturridge mellett Sterling egy lenyűgöző támadás részét képezte, amely majdnem Liverpoolt az első Bet365 sportfogadás bónusz bajnoki címükre vitte 2014-ben 24 évre.

Rodgers az eredeti £ 2 000 hetes szerződést tartotta amennyire csak lehetséges a Liverpoolban. „Van egy közös nevező, amikor a fiatal játékosok lesznek az út mentén – pénz. Ez torzítja a valóságot, megváltoztatja az embereket. Mindig óvatos vagyok.Raheemet játszottam Angliában, és rendszeres a Liverpool első csapatában heti 2000 fontért, ”mondta. „Amint tudtam, addig kinyújtottam.”

Az egykori Liverpool-menedzser nemrégiben nyilvános figyelmeztetést adott a tinédzsernek, amikor egy új szerződést írt alá heti 35 ezer font értékben. „Meg kell stabilizálnia az életét, meg kell értenie azt a figyelemre méltó alkalmat, amit a világ egyik legnagyobb klubjában talál, és mindent a karrierjére összpontosíthat” – mondta Rodgers, miután Sterlinget egy korábbi barátnőjével támadták.

A közös támadás díját a Sterling ellen is visszavonták korábban 2013-ban, de két bírósági ügy egymás után azonnal rákényszerítette a Rodgers beavatkozását.A játékos átvette a tanácsot, és nem először keresett egy új helyszínt, és Liverpoolból Southportba költözött. Anyja elköltözött vele, mielőtt visszatért Londonba. Rheheem Sterling sajnálom, miután 12 órával későn érkezett Anglia képzéseire. Tovább

A pénz és a ambíció Sterling válása a Liverpoolból való válása volt. Ő és ügynöke, Aidy Ward elutasították a £ 100,000 hetes szerződést az Anfield-ben, miközben tagadta a kapzsiság állítását egy interjúban a BBC-vel. 123 játékot és 29 gólt szerzett Liverpool számára, 2015-ben eladták a városnak a 49 millió fontra emelkedő díj ellenében, ami a legdrágább angol labdarúgó lett.A 23 évesek körülbelül 200 ezer fontot kapnak hetente Manchesterben, és a tárgyalások új ügyletekkel nyíltak meg.

A sterling nyilvánvalóan óvatos a médiától. – Nem tudok nyerni – mondta, amikor a Greggs-kolbász tekercselését a Bentley korlátozott számban ültette, és a nyilvános kritikát befolyásolta a Liverpool, Anglia és a város előadásai. De nyitva van, és kifejezetten gyors, és amikor az őr jön le. Ő egy fia, Thiago, a menyasszonya Paige Milian és egy lánya, Melody Rose, egy korábbi kapcsolat. Az előretekintő meggyőződés, hogy a trófea szekrényét a városban tovább növelné, megalapozott. 2016-ban felemelte a Ligakupát a Liverpool költségén, és ebben a szezonban Pep Guardiola igényes irányítása alatt a karrierjének legjobb labdarúgását hozta létre.Sterling 23 gólt szerzett, amint a City a Premier League címre vezetett, rekord 100 ponttal. – Van bollockja – mondta Hodgson, a brazil utolsó világbajnokság előtt. Az egykori Anglia vezetője is figyelmeztetett Sterlingre, hogy az emberek „megállnának a játék által nyújtott előnyök keresésében és a potenciális negatívok keresésében”, ami négy évvel később igaz.

Rate this post