Rory McIlroy lover å være “sant for meg selv” etter olympisk rad før Open

Et glimt av Rory McIlroys talent kom da han kort delte ledelsen på Open ved lunsjtid. Den fire-under-par score var å skyve av to før McIlroy signerte sitt kort, forlot ham klar til å utfordre en gang til Claret Jug. Han ga deretter et innblikk i hans tankegang som skulle skildre ham i et positivt lys. Han tilbrakte oppbyggingen til denne store i en Bet365 velkomstbonus hos bookmakere storms øye. Han var direkte ansvarlig for det på grunn av kommentarer han gjorde om verdien – eller annet – av golf på OL. Misforståelsen har vært McIlroy kan enten angre på hans ord eller ha snakket feil. Hverken er gjentakende karaktertrekk. Det virker svakt latterlig, for øvrig, å hamre en idrettsmann av McIlroys status for å ha temerity å si hva han faktisk mener. Open 2016: Day One – live!Les mer

“Jeg tror fortsatt ikke at jeg er den eneste,” sa McIlroy om å ha en svak Bet365 utsikt over golf og spillene. “Se, det er min mening. Jeg tror at min mening er delt av noen få mennesker, men noen tror kanskje det er galt, og det er greit. Jeg har tilbrakt syv år på å prøve å glede alle sammen, og jeg fant ut at jeg egentlig ikke kan gjøre det. Så jeg kan like godt være sant for meg selv. ”

Dette virker ikke som noe å skje over. Faktisk representerer det sunn fornuft. Kanskje McIlroys feil var i å ikke erklære seg utilgjengelig for den olympiske scenen fra øyeblikket i 2009 at golfen ble gjeninnført. Men hva var forbrytelsen der? Forsøker å i utgangspunktet gjøre det rette og hjelpe sin sport?De 27-årige Juni-kommentarene om Zika-virusrisikoen er heller ikke Bet365 nesten like motstridende nå som mange ville ha deg til å tro, med vekt på “risiko”. McIlroy mener ikke at det er nesten verdt det, noe som passer perfekt til det han mener om golfens mangel på legitim tilstedeværelse i OL.

Hvor McIlroy la seg åpen for kritikk på tirsdag, var det i respekt for uttalelsen om at han “ikke kom inn i golf for å prøve å vokse spillet”. I svart-hvitt så dette seg Unibet egoistisk og crass, som McIlroy bare vet for godt. Igjen er det bakgrunn som skal brukes; McIlroy, en fire ganger stor mester, sparker golf hver gang han vinner.Han har gjort det Bet365 samme med sin hosting av den irske openen. Colin Montgomerie klatrer ut av den åpne sanden for å holde sin nerve Les mer

“Jeg tror jeg ville ha utarbeidet litt på” voksen spillet ” kommentere, “sa McIlroy. “Selvfølgelig føler jeg at jeg gjør litt for å vokse spillet. Det er ikke som om jeg er uinteressert. Jeg føler at golf er et flott kjøretøy.

“Jeg vil ikke tvinge Unibet golf på noen. Men jeg føler at golf er et flott kjøretøy for å sette verdier i barna. Jeg er en ambassadør for PGA Junior League, jeg gjør noen ting for First Tee i USA, og jeg føler at jeg har brukt min suksess i golf på en veldig positiv måte i samfunnet.

“Se, igjen, neste generasjon kan spille golf hvis de vil eller ikke. Det vil ikke gjøre meg noe lykkeligere.Men hvis jeg på en eller annen måte kan gjøre en positiv forandring i verden av det jeg gjør på golfbanen, om det betyr å skaffe penger til veldedighet eller gi barna mer sjanse til å vokse opp…Jeg har vært veldig heldig å gjøre det jeg Jeg har gjort i golf, og jeg føler at jeg har Unibet brukt den suksessen på en positiv måte.

“Så jeg har ingen angrer om hvor jeg står på bestemte ting, men jeg skulle ønske jeg kanskje ville ha nettopp utarbeidet en litt mer på det jeg sa. “McIlroy virket glad for sjansen til å tilby kontekst. Tidligere hadde han kommet ut av det 13. på grunn av en feilkonkurrert tilnærming og en tre-putt som bidro til en dobbel bogey. McIlroys ire fortsatte den 14., hvor han ikke Unibet inn-og utbetaling kunne fare bedre enn en bogey, men han gjenopprettet med en birdie på den neste.Hans 69 var en anstendig start, hvis man kompromitterte en berøring av Phil Mickelson’s heltemodus senere på dagen. Skeys tidlige orm øye visning fanger birdies på Open debut | Barry Glendenning Les mer

“Jeg tror at hvis jeg hadde gått på første tee og noen ville ha gitt meg to under, ville jeg nok ha tatt det,” sa McIlroy. “Hvis noen hadde gitt meg den poengsummen den 10., ville jeg sannsynligvis ikke ha det.

” Jeg visste i dag var en dag hvor du måtte få mest mulig ut av betingelsene fordi jeg ikke tror vi er ” Jeg kommer til å se kurset som dette for resten av uken. Jeg tror elementene kommer til å være litt av en utfordring. To under par, skyter noe på 60-tallet, det er en solid start.

“Jeg føler at jeg slo mange gode skudd der ute. Jeg kjørte ballen ganske bra.Jeg styrte det litt de første hullene, og det var derfor jeg savnet fairways. Når jeg kom inn i rytmen min, begynte jeg å slå gode skudd. Jeg tror teknikkvis min sving er kanskje ikke akkurat der jeg ville, men det er definitivt bra nok denne uken til å kjempe og ha sjanse til å vinne. ”

Skal han gjøre akkurat det som snakkeren rundt McIlroy vil endre igjen. Selv om det ikke er tilfelle, er samvittigheten hans tydelig. Det er sikkert det viktigste.

Rate this post